Winmau dartskiver

Dartskiver fra Winmau er et rigtigt godt valg for både professionelle og dart-entusiaster. Det er premium-dartskiver, der er designet til at løfte dit dartspil til nye højder. De knivtynde ledninger og hæfteklammerfri konstruktion sikrer minimale bounce offs, så du kan fokusere på at ramme dine mål med uovertruffen nøjagtighed.

Herunder kan du finde et udvalg af Winmau dartskiver. Her i blandt, den officielle PDC turneringsdartskive: Winmau Blade 6 Triple Core Dartskive.

Produkterne er links til vores samarbejdspartner Dartshop.dk.

Winmau Blade 6 Dual Core Dartskive
Den patenterede Dual Core dartskive fra Winmau er uden hæfteklammer, og tilbyder en spilleoverflade med høj kontrast og optimeret densitet designet til maksimal scoring. Reduceret densitet ved den ydre kerne letter jævn gennemtrængning af pile, mens den i
Pris: 599 kr.
Winmau Blade 6 Triple Core Dartskive
Blade 6 Triple Core dartskiven er siden februar 2022 den officielle PDC turneringsdartskive, hvor verdens bedste professionelle nu vil spille den mest teknisk avancerede dartskive.Triple Core Carbon har et helt nyt patenteret system med et tredje lag med
Pris: 729 kr.
Winmau Blade 6 Dartskive
Winmau Blade 6 er nyeste generation af dartskiver fra WinmauGodkendt af World Dart Federation WDF/BDO samt PDC.Blade 6 er nu med endnu tyndere wire (ift tidligere generationer) og dermed maximeres scoreområderne.Skiven er fremstillet med den bedste afrika
Pris: 449 kr.

Hvorfor vælge en Winmau dartskive?

Winmaus dartskiver er noget af det ypperste du finder. Vælger du en af Winmaus bedste dartskiver, får du en fantastisk dartskive, som du kan bruge både derhjemme, i dartklubben eller til turneringer.

De højkvalitets sisalfibre giver enestående holdbarhed og sikrer, at din dartskive vil kunne klare utallige spil, uden at vise tegn på slid. Uanset om du finpudser dine færdigheder i et konkurrencemiljø eller nyder en venskabskamp med venner, lover Winmau dartskiver en fordybende spilleoplevelse, der får det bedste frem i hvert kast.

Winmau dartskivers exceptionelle kvalitet er tydelig i alle aspekter af deres design. Den ultra-slanke wire-teknologi reducerer ikke kun udspring, men minimerer også afbøjninger, hvilket resulterer i renere og mere tilfredsstillende skud. Derudover tilbyder de ”selvhelende” sisalfibre overlegen spændstighed, hvilket gør det muligt for pladen at bevare sin uberørte overflade selv efter længere tids brug.

Med levende farvesegmenter og præcis nummerering giver disse tavler klar synlighed fra enhver afstand – hvilket sikrer, at enhver spiller nemt kan spore deres fremskridt, mens de stræber efter perfektion.

Køber du en Winmau dartskive, har du investeret i mange års nydelse og forbedring for dartspillere på alle niveauer. Uanset om dartskiven er installeret derhjemme eller i et kommercielt miljø, som f.eks. en bar eller klub, vil disse bords ydeevne i professionel kvalitet forbedre ethvert dartspilmiljø.

PDC’s officielle dartskive turneringer

Winmau Blade 6 Triple Core er Winmaus top seller. Det er den officielle turneringsskive, som bruges til dartturneringer i PDC-regi. Dvs. at den bl.a. bruges til VM i dart.

Det er en super dartskive i bedste kvalitet.

Se dartskiven her >

Hvad koster en dartskive fra Winmau?

Winmau laver dartskiver i flere prisklasser, så du kan finde en der passer til dit budget. Pris og kvalitet hænger sammen. Vælg en af de bedre dartskiver, så får du mange timers underholdning for pengene.

Du får en glimrende oplevelse, hvis du vælger en Winmau dartskive til 5-600 kr. Det er gode dartskiver, som kan holde til det meste. Vil du helt op på Grand cru niveau, så smid et par hundrede ekstra. Så får du den officielle PDC turneringsdartskive, Winmau Blade 6 Triple Core Dartskive.

Det er alligevel også lidt blæret, at kunne spille på den samme dartskive som de profesionelle.