Regler

Killer dart regler

Killer er et sjovt dartspil, hvor det gælder om at eliminere sine modstandere fra spillet. Lær dart regler til Killer dart herunder.
Pinterest LinkedIn Tumblr

Killer er et sjovt dartspil, hvor det gælder om at eliminere sine modstandere fra spillet. Lær dart regler til Killer dart herunder.

Er I mange der vil spille dart, kan Killer dart være et glimrende spil for jer. Der kan sagtens være mange deltagere. Det gør det bare sjovere. Spillere går ud på at blive Killer (morder), så man kan eliminere de andre deltagere en for en.

Sådan spiller man Killer dart

Hver spiller skal have tildelt et unikt nummer på dartskiven. Det kan gøres på flere måder. Lav små papirlapper med numre, og klar fordelingen med lodtrækning.

Eller I kan skyde én pil hver, og fordele numrene på den måde. Skyd eventuelt med kejthånden, så det bliver sværere at ramme præcist under nummerfordelingen.

Herefter skal I aftale, hvor mange liv hver deltager skal have. Start med 2-3 stykker. Eventuelt flere, hvis det er trænede dartspillere.

Nu skyder hver spiller skiftevis 3 pile pr. tur.

I starten er alle spillere lige, og man skal først opnå status af “killer”, for at kunne eliminere andre spillere. For at blive Killer, skal man ramme doublen på sit eget tal tre gange.

Herefter kan man nu tage andre spilleres liv, ved at ramme doublen i deres tal. For hver gang en spillers double rammes af en Killer, mister man et liv. Når man ikke har flere liv tilbage, er man ude af spillet.

Den sidste overlevende i spillet, vinder Killer dart.

NB! Rammer en spiller sin egen double for fjerde gang (eller flere), bliver vedkommende fratrukket et liv selv.

TIP! Pas på med at skyde spillere lige omkring dit nummer, da du risikerer at tage liv fra dig selv. 

Skriv resultater ned løbende

Det kan være svært at overskue, hvem der har hvilke numre, er Killer og hvor mange liv der er tilbage. Brug derfor et skema, eller skriv ned på tavlen ved dartskiven.

Skriv hver spillere initialer og nummer ned. Sæt evt. en streg for hver double, når man rammer sin egen double. Når man opnår Killer-status, skrives et K ned.

Bruger I en kridttavle kan I notere en streg for hvert liv, og så viske ud, når man mister et liv. I skemaet kan du i stedet skrive en streg, for hver gang man mister et liv. Når man først de 3 streger (eller hvad I har aftalt), er man elimineret. Hent skema nederst på siden.

Variationer til Killer dart

Der findes en række variationer til dart reglerne til Killer, som I kan vælge at bruge.

Bliver det for svært at skyde doubler, kan man eventuelt aftale at man bare skal ramme tal-feltet. Så både enkelttal, double og triple tæller som et hit.

Er der øvede og ikke-øvede spillere, kan man eventuelt bestemme at øvede skal ramme doubler, mens de ikke-øvede bare skal ramme tallet.

I kan skrue ned for sværhedsgraden, ved at hver spiller bare skal ramme sin egen double én gang.

The Blind Killer (den blinde morder) udgaven, er dart reglerne ændret, så ingen ved ved der har hvilket nummer. Fordel tallene ved lodtrækning med papirlapper. Man må kun se sit eget nummer. Nu kan I spille enten hvor alle er Killers fra starten, eller stadig ved at man skal ramme sin egen double. I den sidste metode, er det nemmere at gætte hvis felt der er hvis.

Download skema til Killer dart

Herunder kan du hente skemaer til brug til Killer dartspillet.

Write A Comment