Regler

Mickey Mouse dart regler

I dartspillet kaldet Mickey Mouse, går ud på at ramme en række felter tre gange hver. Lær dart regler til Mickey Mouse dart her.
Pinterest LinkedIn Tumblr

I dartspillet kaldet Mickey Mouse, går det ud på at ramme en række felter tre gange hver. Lær dart regler til Mickey Mouse dart her.

Mickey Mouse dart er et sjovt dartspil, som er populært mange steder i verden. Det går ud på at skal ramme en række bestemt felter tre gange.

Sådan spiller du Mickey Mouse dart

Dart reglerne til Mickey Mouse dart er rimeligt simple. Spillerne skal hver ramme fra 15-20, samt bull, double og triple. 3 gange i hvert felt.

Det gælder så om at “lukke” numrene. Rækkefølgen er underordnet. Derfor kan det være en stor fordel at skrive ned, hvad I rammer i Mickey Mouse dart. Hent et skema til dartspillet nederst på denne side.

Et felt kan lukkes ved at ramme det tre gange. Men du kan også ramme en double eller triple, og på den måde lukke feltet hurtigere. En T18 er det samme som at ramme tre gange i 18-feltet. På samme måde kan du også skyde en D16 og en 16. Så har du også 3 x 16.

Skyder du double eller triple, bestemmer du selv om den skal tælle for tallet, eller om den skal tælle som en ramt double eller triple.

Den der først får lukket alle sine felter, vinder Mickey Mouse dart.

Hver spiller har tre pile i hver tur.

TIP! Det kan være en fordel at starte med at kaste efter bull, da du så, hiåvis du misser, ofte vil ramme et af de andre tal i stedet.

Varianter af dart reglerne

Der findes flere varianter af Mickey Mouse dart. Nogle spiller med tallene fra 12 i stedet for 15. Det giver et lidt længere spil.

I kan også vælge at spille i fast rækkefølge. Altså at man skal lukke felterne i rækkefølgen 15, 16, 17, 18, 19, 20, double, triple og bull.

Sværhedsgraden kan øges yderligere ved at sige at det skal være rød bull.

Man kan også spille med point, eller færrest pile, og ikke kun hvem der lukker alle først. Aftal selv inden spillet, hvis I vælger en alternativ afgørelsesmetode på Mickey Mouse dart.

Download skema til Mickey Mouse dart

Herunder kan du hente et skema, som du kan bruge til at spille Mickey Mouse dart.

Write A Comment