Regler

Dart regler til Jorden rundt

Jorden rundt er et simpelt dartspil, hvor det gælder om at nå hele dartskiven rundt. Lær reglerne til Jorden rundt her.
Pinterest LinkedIn Tumblr
Vil du prøve et simpelt, men sjovt, dartspil, er Jorden rundt noget du skal prøve. Det er et underholdende spil, som også giver god øvelse i at skyde efter bestemte tal på dartskiven.

Sådan spiller du Jorden rundt i dart

I Jorden rundt, gælder det om at nå hele skiven rundt i numerisk rækkefølge. Du skal starte med at ramme 1’eren, så 2’eren, 3, 4, 5 osv. Efter 20 kommer bull. Den der først når til at ramme rød bull’s eye, har vundet spillet. Hver dartspiller har 3 pile i hver tur.
Hvis du er så dygtig (eller heldig) at ramme double i det felt du skyder efter, må du springe næste felt over. Skal du skyde en 2’er og rammer D2 (double 2), må du springe felt 3 over og gå direkte til 4’eren.
Rammer du en treble, må du springer de næste 2 felter over.
Bliver det for vanskeligt med rød bull, kan I eventuelt aftale at grøn bull også tæller.

Skru op for sværhedsgraden i Jorden rundt

Efterhånden som du bliver bedre til dart, kan du prøve at skrue op for sværhedsgraden i Jorden rundt. I stedet for at skyde et vilkårligt sted i hvert nummer, kan du prøve Jorden rundt, hvor du kun må ramme doubler. Samme kan gøre med trebler.

Spil Jorden rundt alene

Bruger du Jorden rundt som en træningsøvelse, kan du prøve at notere dine scores ned. Hvor få pile skal du bruge for at nå jorden rundt?
Det tal skal du så prøve at slå næste gang.

Write A Comment